Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,035 $

A PlayStation fejese megmagyarázta, miért távolították el a Cyberpunk 2077-et az online boltjukból

A Sony gaming részlegének vezetője, Jim Ryan határozott nyilatkozatot tett a CD Projekt Red legutóbbi alkotásáról.

...svg content...CD Projekt Red
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Történelmi jelentőségű tettet hajtott végre a japán videójáték-ipari óriás, miután megjelent a Cyberpunk 2077 a piacon tavaly decemberben, a rengeteg bug és gameplay-hiba miatt ugyanis elfogadhatatlannak tartották, hogy egy ilyen minőségű game szerepelhessen a kínálatukban.

Mivel a CD Projekt Red képtelen volt a Sony által megszabott szűkös határidőn belül kijavítani a hibákat, ezért a japánok úgy döntöttek, hogy leveszik a PlayStation Store-ról a játékot – mindezt úgy tették meg, hogy alig egy hónapja volt elérhető a Cyberpunk 2077 a webes felületen. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Az Axiosnak adott interjújában a PlayStation vezetője, Jim Ryan osztotta meg gondolatait az esetről. A gaming guru elmondta, nemcsak a játékok, hanem a filmes adaptációk kapcsán is szigorú elbíráláson kell átesniük a tételeknek, mivel azt szeretnék elérni, hogy a felhasználók boldogok legyenek, és ne találkozzanak hibákkal.

Jim Ryan hozzátette, először hagytak időt a CD Projekt Rednek, viszont mivel nem láttak változást, ezért nem várhattak tovább, és meg kellett hozniuk a nehéz döntést, így eltávolították a Cyberpunk 2077-et a PS Store virtuális polcairól, mivel félkész terméket nem kívántak árusítani.

Arról egyelőre nem beszélt Ryan, hogy mikor várható a futurisztikus RPG-shooter újbóli megjelenése a PS Store-on, hallgatása azt is jelezheti, hogy erre a közeljövőben minden eshetőséget figyelembe véve még nem számíthatunk.

A fejlesztők egyébként sorra teszik közzé a patcheket, jelenleg már az 1.2-es verziónál tartunk, de még továbbra sem mondható el a game-ről, hogy tökéletesen működne, még mindig rengeteg az alapvető hiba, ami egy közel kilenc éven át készülőfélben lévő játéknál több mint elfogadhatatlan.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.