Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,264 $

Újabb drogfogás: drogültetvényt számoltak fel Röszkén

Egy újabb nagyobb drogfogást jelentett be a rendőrség, ezúttal Röszkén, miközben a drog mellett többek között autókat, karórákat és készpénzt lefoglaltak.

Fotó: police.hu
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Professzionálisan kialakított marihuána-ültetvényt találtak a rendőrök Röszkén, kábítószer-kereskedelem miatt őrizetbe vettek két férfit – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a police.hu honlapon péntek reggel.

Ezért kapott csaknem tízmilliós bírságot Jakab Péter Kövér Lászlótól Soron kívül Gyújtogatás áldozatai lettek a Fidesz választási plakátjai

A szerb férfi és szerb-magyar kettős állampolgárságú fiának tartózkodási helyén a nyomozók lefoglaltak 863 tő, különböző fejlettségű kannabisz növényt, valamint a szaporításhoz, palántaneveléshez szükséges eszközöket, köztük ventilátorokat, speciális lámpákat, öntöző- és növényápoló szereket, illetve szerszámokat.

A legális jövedelemmel nem rendelkező férfiaktól szintén lefoglaltak több mint 20 millió forint értékben gépkocsikat, nagy értékű karórákat és készpénzt – derül ki a közleményből.

Forrás: MTI

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.