Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

Őrületes összeget tehet le az asztalra a Chelsea Haalandért

Sokan biztosra veszik Erling Haaland maradását, aki a hírek szerint a Real Madridhoz vágyik, de lehetséges, hogy Londonban köt ki.

Fotó: Twitter/Borussia Dortmund
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madridnál Haaland csak „B” terv Mbappé miatt, ugyanakkor lehetséges, hogy a norvégot sem tudják megszerezni, csak leghamarabb jövő nyáron. Ezzel együtt továbbra sem zárható ki, hogy Haaland elhagyja Németországot, és rövid időn belül másodszorra is klubot vált.

Nemrég arról írhattunk, hogy a Dortmund egészen elképesztő árat határozott meg a norvégért, amivel gyakorlatilag minden top-klubot lebeszélt arról, hogy idén nyáron bárki is hivatalos ajánlatot tegyen érte. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A Daily Mail arról jelentett, hogy a Chelsea tárgyalásokat kezdett a Dortmund támadójának megszerzése érdekében, akiért akár 170 millió fontot is készek lennének kifizetni. Sőt, a londoniak azt fontolgatják, hogy az üzlet részeként Tammy Abraham játékjogát is felajánlják.

Thomas Tuchel, a Chelsea edzője, aki nemrég hosszabbított, már egyértelművé tette, hogy szüksége van egy gólvágóra a csatársorban. Több opciójuk is van, de Haaland a legértékesebb, ráadásul még mindig nagyon fiatal.

A Dortmund ezen a nyáron nem szeretne megválni a legjobbjától, bár a világsztár nyitott arra, hogy megtegyen egy következő lépést a karrierjében. Többször is szóba került a neve, és akár heti 300 ezer fontot is kérhetne a következő klubjától, de még egy ennél is nagyobb összeget harcolhat ki magának.

Harry Kane is ideális lenne a Chelsea számára, ám a brit válogatott sokkal inkább Manchester kék oldalára tart, addig Romelu Lukaku az Internél kijelentette, hogy Milánóban szeretne maradni. A Dortmund szerint a 20 éves klasszisa a következő szezonban is náluk fog játszani, de ha a Chelsea valóban tesz egy ekkora ajánlatot, akkor talán ők is elgondolkoznak rajta.

Mino Raiola, Haaland ügynöke híres arról, hogy magas fizetéseket harcol ki a játékosainak, és ez Haaland esetében pláne így lehet. A Dortmund idén rekordösszeget kaszálhatna, és nemcsak Haaland miatt, mivel Jadon Sancho szinte biztos távozó. A Manchester United komoly összeget fog fizetni érte, ami több mint 80 millió font lehet.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.