Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Volt rendőr: az UFO-k nem az űrből jönnek, hanem a tenger alól

Az UFO-k talán nem az űrből jönnek – hanem inkább a tenger alól – állítja egy volt rendőrből lett nyomozó az amerikai hadihajókkal való furcsa találkozások sorozata után.

...svg content...Fotó: Pixabay
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Gary Heseltine az új Nemzetközi Koalíció a Földönkívüli Kutatásért (ICER) alelnöke, amelyet 27 ország UFO-kutatói és tudósai alkotnak. Heseltine a The Sun Online-nak elmondta, hogy a közelmúltban készült videók, amelyek az amerikai haditengerészet és az UFO-k találkozásait mutatják, valamint a Pentagon vizsgálata olyan változásokat hoznak, amelyek megnyitják az utat a megmagyarázhatatlan dolgok végső magyarázatához.

„Az UFO-kat gyakran látják be- és kijönni a vízből, így gyanítható, hogy a legmélyebb óceánjainkban és árkainkban is lehetnek idegen bázisok. Ez őrültségnek hangzik, de ha belegondolunk, az óceánok mindössze 5 százalékát ismerjük, többet tudunk a Hold vagy a Mars felszínéről, mint a saját óceánjainkról – így számomra logikus magyarázatnak tűnik, hogy miért látnak rendszeresen vízbe merülő és vízből ki-kijövő UFO-kat”

– mondta Heseltine.

Heseltine hat évet dolgozott a Királyi Légierő rendőrségénél, 24 évet a Brit Közlekedési Rendőrségnél, majd 2002-ben, amíg rendőrként szolgált, elindította az UFO-észlelések országos adatbázisát a rendőrök számára – mielőtt 2013-ban nyugdíjba vonult a rendőrségtől, hogy a kutatásaira koncentrálhasson. Az amerikai hírszerzés tisztviselőit arra utasították, hogy állítsanak össze egy jelentést az UFO-król a Kongresszus számára, miután kiszivárogtak az amerikai haditengerészet és a légierő személyzete által felvett videók – a jelentést pedig ebben a hónapban kell közzétenniük.

Heseltine rámutatott, ezek az objektumok gyakran a tenger felett tűnnek fel – gyakran úgy tűnik, mintha a hullámok alá merülnének –, és az USA még tengeralattjárókat is küldött a vizsgálatukra. Az UFO-k – amelyeket tudományos és hírszerző körökben ma már inkább azonosítatlan légi jelenségek néven emlegetnek – az összeesküvés-elméletekből valódi biztonsági aggodalomra adnak okot.

Heseltine azt is hozzátette, hogy úgy tűnik, összefüggés van az UFO-kkal való találkozások és a világ nukleáris képességei között:

„A nukleáris létesítmények közelében látott UFO-k között óriási összefüggés van, legyen szó nukleáris repülőgép-hordozókról, nukleáris tengeralattjárókról, nukleáris fegyverraktárakról, vagy erőművekről. Mindez arra utal, mintha azt mondanák, hogy „nem szeretjük a nukleáris fegyvereket”, és ezért jelennek meg. Talán rájöttek, hogy elpusztíthatjuk ezt a gyönyörű bolygót”.

A nukleáris és a víz alatti elméleteket egybevetve Heseltine azt mondta: „Ha belegondolunk, hogy ha kitörne a 3. világháború, és mérgezővé tennénk az összes vizet, az hatással lenne az élőhelyükre. Ezért gondolom, hogy van összefüggés a vízzel – nekik vannak bázisaik, mi pedig az óceánnak csak 5 százalékát ismerjük”.

„Tudjuk, hogy ez a beszélgetés végül annak megerősítéséhez fog vezetni, hogy valamilyen intelligenciával állunk kapcsolatban, amely valószínűleg földönkívüli. A most leírt dolgokat már az 1940-es, 50-es, 60-as és 70-es években is látták és leírták. Semmi sem változott, csak jobb technikai felszereléssel rendelkezünk, mint például a repülőgépek videófelvételei, így könnyebben fel tudjuk venni a dolgokat, ezért látnak többet. Azt mondjuk, hogy el kell kezdeni felkészíteni az embereket egy hatalmas pszichológiai változásra – akár most, akár hat hónap, akár egy év múlva minden az ET-ről vagy a nem-emberekről fog szólni”

– mondta Heseltine.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.