Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,093 $

Megérkezett a nyár, akár 30 fokos kánikulában is részünk lehet

Gyönyörű, napsütéses időre számíthatunk a hét utolsó napján, csak elszórtan alakulhatnak ki záporok az országban.

...svg content...Unsplash
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Péntek délután folytatódik a napos idő, amelyet délután időnként gomolyfelhők zavarhatnak, ezekből pedig legfeljebb egy-egy jelentéktelen zápor fordulhat csak elő. Mindössze az Alpokalján élénkül meg a déli szél – olvasható az OMSZ előrejelzésében.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 27 fok között alakul. Késő estére 12 és 17 fok közé hűl le a levegő. Soron kívül Folytatódik az F1-es Monacói Nagydíj, kövesd élőben

Este általában derült vagy fátyolfelhős lesz az ég, csak kisebb körzetekben, várhatóan az Északi-középhegység vidékén és nyugaton lehet felhősebb az ég. Hajnaltól azonban északkeleten már jelentősebb felhősödés kezdődhet. Csapadék nem valószínű. Gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A hőmérséklet hajnalban 7 és 15 fok között alakul.

Szombat hajnaltól felhősödés kezdődik, így a korábbi napokhoz képest kissé kevesebb napsütés valószínű. A zártabb felhőzetből északkeleten, a nagyra növő gomolyfelhőkből pedig délután, este a Dunántúlon számíthatunk záporok, elszórtan zivatarok kialakulására.

A legnyugodtabb idő, legtöbb napsütés az ország középső tájain várható. A zivatarok felhőzete estére a Dunántúl jó részét beboríthatja. Élénk lesz a déli, délnyugati szél, de zivatarok környezetében erős vagy viharos lökések is lehetnek.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 29 fok között várható, a felhős északkeleti tájakon lesz a leghűvösebb.

Jön a Manchester City-Manchester United FA-kupa döntő, élőben adja a tv

A Manchester City és a Manchester United vívja meg egymással a döntőt az FA-kupában, akárcsak tavaly.