Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,82 Ft
Euró
378,82 Ft
Font
442,14 Ft
Bitcoin
44,198 $

További Hírek

Az allergiások számára a tavasz a legkegyetlenebb évszak, s bár a pollenszezon tavaszi csúcsa már tetőzött, nem enyhült a terhelés, még mindig rengeteg allergén növény pollenje szállingózik a levegőben.

Habár nem egyik napról a másikra, hanem fokozatosan, de végre jön a felmelegedés.

A hivatalos ajánlás szerint a veszélyeztetett csoportba tartozók, valamint a 75 év felettiek számára tavasszal újabb emlékeztető oltást vezetnek be az Egyesült Királyságban.

Bár sokan csak legyintünk az egészre, és azt gondoljuk, hogy a globális felmelegedés kamu, valójában az éghajlatváltozás következtében tűntek el az átmeneti évszakok.

Gyönyörű, napsütéses időre számíthatunk a hét utolsó napján, csak elszórtan alakulhatnak ki záporok az országban.

A kellemes tavaszias idő egészen péntekig kitarthat, szombattól kezdődően pedig újabb felmelegedés várható, ekkor azonban már záporok és zivatarok tarkíthatják a mindennapokat.

Bár kicsit megkésve, ám tovább folytatódik a kellemes, késő tavaszias idő, országszerte 20 fok fölé emelkedhet a hőmérő higanyszála.

Továbbra is marad a kellemetlen, szeles időjárás, a felgyülemlett felhőkből időnként jelentős mennyiségű csapadék hullhat.

Habár részlegesen ugyan, de visszatért a tavasz május végén, javulásra viszont még hosszú heteket kell várnunk.

Érdemes lesz ismét kilátogatnunk a természetbe egy sétára, azonban mindenképpen vigyünk magunkkal esernyőt is, hiszen bármikor leszakadhat az ég.