Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,921 $

Megvan az 5,2 millió beoltott, így állunk most: június 2.

A vártnak megfelelően már a hét első felében elértük az 5,2 millió beoltottat, amivel egy lépéssel közelebb kerültünk a nagy célhoz.

...svg content...Fotó: Oltáshoz készíti elő a német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyagot, a Comirnaty-vakcinát Mészárosné Varga Zsuzsanna asszisztens a honvédség oltóbuszában a Csongrád-Csanád megyei Ásotthalmon 2021. június 1-jén. MTI/Rosta
Belföld
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Magyarországon már több mint 5,2 millió oltást adtak be, amivel továbbra is az élmezőnyben vagyunk. Összesen eddig 5 206 951 beadott oltásról tudni, de ez a szám folyamatosan csak növekszik, és a következő napokban az 5,3 millió beadott oltáshoz is közel kerülhetünk.

Azok, akik már a második oltásukon is átestek, majdnem 3,7 millióan (3 694 602) vannak. A regisztráltak száma is közelít az 5,3 millióhoz, akiknek a 91%-a felvehette az oltását. Azokat a budapestieket, akik regisztráltak, és egyelőre nem vették fel az oltásukat, telefonon keresik meg, hogy érdeklődjenek, miért nem foglaltak még időpontot.

300 ezer adag vakcinát ad kölcsön Magyarország

Magyarország továbbra is nagyon jól áll a vakcinabeszerzésekkel, és hamarosan megkezdődhetnek a külhoni magyarok, illetve az országban élő külföldiek oltása.