Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Megkérdezik azokat a budapestieket, akik regisztráltak az oltásra, de még nem foglaltak időpontot

Nem rábeszélni akarják őket az oltásra, hanem csak szimplán megtudni, hogy mi annak a fő oka, hogy még nem kértek időpontot, noha korábban regisztráltak.

Fotó: Egy férfi megkapja az orosz Szputnyik V koronavírus elleni vakcina második adagját a balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház oltópontján 2021. június 1-jén. MTI/Komka Péter
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Az M1-en elhangzottak szerint a Fővárosi Oltási Munkacsoport tagjai megállapodtak abban, hogy az illetékesek megkérdezik azokat a budapesti oltásra regisztráltakat ezen a héten, akik még mindig nem foglaltak időpontot az oltásukra.

Noha csak pár ezer emberről van szó, fontosnak tartják tudni, hogy mi az oka annak, amiért egyelőre nem kértek időpontot. A háziorvosokon keresztül, vagy közvetlen a kormányhivatalokból kérdezik meg ezeket a regisztrált budapestieket. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Új magyar járványadatok: 28 új elhunyt, 100-an vannak lélegeztetőgépen

Hangsúlyozták, nem rábeszélni akarják őket az oltásra, hanem szimplán megtudni, hogy mi az oka, amiért nincs időpontjuk, noha regisztráltak.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.