Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,158 $

Megvan a B-terve a Real Madrid, ha nemet mond a PSG

A spanyol sajtó értesülései szerint megvan a Real Madrid terve arra az estre, ha a Paris Saint-Germain nem engedi el hozzájuk Kylian Mbappét.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Peter Powell
Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

Régóta húzódik már Kylian Mbappé hosszabbításának az ügye, egyelőre még nem tudtak egyezségre jutni a felek, és a fiatal francia támadó nem is kíván döntést hozni az Európa-bajnokság végéig, miközben a PSG minél hamarabb pontot szeretne tenni az ügy végére.

A francia lapok korábban arról számoltak be, hogy a PSG 2025-ig szeretne hosszabbítani a fiatal támadóval, Mbappé meg csak 2023-ig kötelezné el magát azzal a feltétellel, hogy lehetősége van jövőre távozni és megerősítik a csapat keretét. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

A Real Madrid pedig továbbra is sorai között szeretné tudni a 22 éves franciát, prioritásukként kezelik a leigazolását. Amennyiben viszont nem jön össze a hőn áhított transzfer, a blancók erre az esetre egy B-tervet is kidolgoztak.

A Marca értesülései szerint ugyanis a Real Madrid mindenáron szeretné megerősíteni a támadószekcióját, ezért a Borussia Dortmund norvég gólzsákját, Erling Haalandot igazolhatják le Mbappé helyett.

Haaland korábban sejtelmesen jelezte, hogy amennyiben a dortmundiak nem jutnak be a Bajnokok Ligájába, ő is távozni fog a csapattól, ám a Bundesliga utolsó fordulóiban mégis sikerült kivívni az indulást, így valószínűbbé vált Haaland maradása.

A blancók pedig úgy kalkulálnak, hogy amennyiben nem jön össze ezen a nyáron Haaland leigazolása, akkor kivárják a következő nyarat, ugyanis onnantól kezdve aktiválódik a norvég kivásárlási záradéka, amely 75 millió euróról szól. Amennyiben viszont most nyáron akarják, körülbelül 140 millió eurót kell átutalniuk a Borussia Dortmund számlájára.

Visszautasítja a gyalázkodást, a fenyegetést a közmédia Magyar Péter beszéde után

Az MTVA hivatalos közleményben tagadta Magyar Péter állításait.