Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,49 Ft
Euró
391,28 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,472 $

Hivatalos: Zidane elhagyja a Real Madridot

A vártnak megfelelően bejelentették, hogy Zinedine Zidane ismét elhagyja a Real Madridot, akiknek új edzőjük lesz.

Fotó: Twitter/Real Madrid C.F.
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hosszú hetek óta pletykáltak arról, hogy Zidane ismét távozhat a kispadról, és hasonlóan az első ilyen bejelentésekor, ezúttal is ő döntött erről, nem a klub. A vezetőség mindvégig támogatta a franciát, és szerették volna, ha legalább kitölti a 2022-ig érvényes kontraktusát.

Ez azonban nem fog megvalósulni, és 2018-hoz hasonlóan idő előtt áll fel a kispadról. Az első ilyen távozását követően hamar visszatért, és 2019-től már ismét ő irányította a legendás alakulatot. Ez a forgatókönyv most erősen valószínűtlen, bár a futballban semmi sem lehetetlen… Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

Az azonban már biztos és hivatalos, hogy Zidane azonnali hatállyal távozik a Realtól, ahol játékosként 2001 és 2006, míg edzőként 2016 és 2021 között tette le a névjegyét, számos nagy trófeát szerezvén a szurkolóknak.

Egyelőre nem tudni, hogy hol folytatja tovább a még mindig csak 48 éves szakember, akit az utóbbi időben főként a Juventusszal hoztak szóba Pirlo helyén. Az olaszoknál azonban nagy valószínűséggel a korábban favoritnak tartott Allegri ülhet le a kispadra, míg Zidane pihenőre megy.

A Real Madrid a rövid közleményében tudatta Zidane döntését, aki elhagyja a klubot. Hangsúlyozták, tiszteletben tartják a francia kérését, és hálásak neki a szakmaiságért, az elkötelezettségéért, illetve a szenvedélyéért, amit az évek során mutatott a klub iránt.

Zidane-t a csapat nagy mítoszának nevezték, hozzátéve, hogy a legendája túlmutat azon, amit edzőként és játékosként nyújtott a klub számára. Egyelőre nem tudni, hogy kit neveznek ki a helyére, de mivel Allegri állítólag megállapodott a Juventusszal, nagy valószínűség szerint Raúl kerül Zidane helyére, vagy az Intertől nemrég távozott Conte.

Videón a Barcelona kapusának hatalmas potyagólja

Az Arsenal után a Barcelona kapusa is óriási potyagóllal hívta fel magára a figyelmet, de a Valencia ennél is rosszabbul járt.

Újszülött kislányt hagytak a Heim Pál kórháznál

A Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet babamentő inkubátorában találtak rá az újszülött kislányra.