Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,28 Ft
Euró
384,36 Ft
Font
451,21 Ft
Bitcoin
68,606 $

Hivatalos: Conte távozik az Intertől, irány Madrid?

Az Inter Milan hivatalosan is bejelentette, hogy sikerült megállapodniuk az edzőjükkel a szerződés felbontásáról, így ettől a ponttól kezdődően már nem Antonio Conte ül a kispadon.

...svg content...Fotó: Twitter/Inter
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Conte hamarosan távozhat az Intertől, annak ellenére, hogy idén tíz év után bajnokságot nyert a csapatnak. Szinte azonnal összekötötték a nevét a Real Madriddal, ahol Zidane válaszára várnak.

Nem sokkal ezelőtt megérkezett a hivatalos bejelentés az Inter részéről, hogy közös megegyezéssel szerződést bontottak az edzőjükkel, így ettől a ponttól kezdődően már nem Conte ül a kispadon, így valaki más foglalhatja el a helyét. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

Ezzel egy nagyon érdekes keringő indulhat be az átigazolási piacon, mivel a Juventus, a Real Madrid, a Barcelona, és többek között a Tottenham is edzőváltás előtt állhat. Mind a négy klub sokat profitálhatna az olasz szakember tapasztalataiból.

Az Inter bejelentését megelőzően Fabrizio Romano is tényként közölte a szerződés felbontását, és arról számolt be, hogy Conte 7 millió eurót fog kapni az elválás részeként. Amiatt döntöttek a külön utak mellett, mert az edző új igazolásokat és egy világos projektet akart, hogy újra nyerni tudjon, addig az Internek 80 millió eurós haszonnal kell játékosokat eladnia a nyár folyamán az anyagi helyzete miatt.

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.