Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,89 Ft
Euró
392,01 Ft
Font
463,32 Ft
Bitcoin
55,167 $

Sejtelmes üzenet Cristiano Ronaldotól, küszöbön a távozás?

Már régóta rebesgetik a sajtóban, hogy Cristiano Ronaldo, a Juventus ötszörös aranylabdás portugál klasszisa távozhat a torinóiaktól.

...svg content...Cristiano Ronaldo, a címvédő Juventus portugál játékosa az olasz labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában játszott Juventus - Crotone mérkőzésen Torinóban 2021. február 22-én. A Juventus 3-0-ra győzött. Ronaldo két gólt fejelt. MTI/EPA-ANSA/Alessandro Di Marco
Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

A spekulációkat a Juventus idei szezonja csak megerősítette, ugyanis a Serie A 2020-21-es kiírását mindössze a negyedik helyen zárták, miközben a Bajnokok Ligájában sem sikerült számottevő sikert elérni, a tizenhat között már kiestek az FC Porto ellen.

Cristiano Ronaldo ennek mentén heves kritikákat kapott már az idei szezon során, így időről időre felröppent a távozásának híre. Már két korábbi csapatával, a Manchester Uniteddel és a Real Madriddal is szóba hozták, de a Paris Saint-Germain is szeretné a sorai között tudni a portugált. Soron kívül Jön a nagy hőség: vasárnaptól péntek éjfélig harmadfokú hőségriasztás lesz

A szezon végével pedig az ötszörös aranylabdás klasszis az Instagrammon tett közzé egy üzenetet, mely azt a benyomást kelti, mintha búcsúlevelet írna. A posztban részletes szezonértékelőt tett, valamint kitért az érzelmi hullámvasútra is:

„Minden egyes topjátékos életében és karrierjében megvannak a hullámhegyek és a hullámvölgyek. Minden évben fantasztikus csapatokkal találkozunk, akik fantasztikus játékosokkal és hatalmas ambíciókkal rendelkeznek, minden egyes alkalommal a legjobbunkat kell nyújtanunk” – kezdte Ronaldo.

„Idén nem sikerült megnyernünk a Serie A-t, gratulálok az Internek a jól megérdemelt trófeáért. Ugyanakkor mindent értékelnem kell, amit az idei év során egyéni és csapat szinten elértünk: a szuperkupa, az olasz kupa és a gólkirályi cím és boldogsággal tölt el, a nehézségük miatt, ugyanis egy ilyen országban semmit nem könnyű megnyerni”

„Ezekkel a mérföldkövekkel pedig elértem minden célt, amelyet az első napon fogalmaztam meg, amikor Olaszországba érkeztem: hogy megnyerjem a bajnokságot, az olasz kupát, a szuperkupát, hogy a legjobb játékos és a gólkirály legyek ebben a remek futballországban, amely teli van elképesztő játékosokkal, hatalmas klubokkal és sajátos futballkultúrával” – fogalmazott sokatmondóan a portugál”

„Mint már korábban mondtam, sosem én kergetem a rekordokat, hanem a rekordok kergetnek engem. Akik nem tudják, mire gondolok ezalatt, nagyon egyszerű: a futball egy csapatjáték, de az egyéni teljesítménnyel segítjük a csapatainkat a céljaik elérésében. Ez mindig többet követel tőlünk a pályán és a pályán kívül, ezekből egyszer csak rekord születik, melyből pedig csapatszintű győzelem, ezek természetes következményei egymásnak”

„Ebből kifolyólag nagyon örülök, hogy ennyi mindent sikerült elérnem: bajnok lettem Angliában, Spanyolországban és Olaszországban; kupagyőztes lettem Angliában, Spanyolországban és Olaszországban, szuperkupa-győztes lettem Angliában, Spanyolországban és Olaszországban; legjobb játékos lettem Angliában, Spanyolországban és Olaszországban; gólkirály lettem Angliában, Spanyolországban és Olaszországban; illetve 100 gólnál is többet szereztem Angliában, Spanyolországban és Olaszországban” – sorolta fel a támadó.

„Semmihez sem hasonlítható ez az érzés, hogy tudom, minden egyes országban, ahol játszottam, tudtam nyomot hagyni magam után, hogy örömöt tudtam okozni a szurkolóknak és a klubnak, amelynek játszottam. Ezért dolgozom, ez visz előre és végig ezt fogom üldözni, egészen az utolsó napig”

Ronaldo a poszt zárásaként mindenkinek megköszönte, aki kísérte ezen az úton, hogy ezt a rengeteg érdemet magáénak tudhassa.

Kiderült, mit mondott Orbán Viktor Vlagyimir Putyinnak Moszkvában

Orbán Viktor egy kiemelten fontos találkozóra utazott el Moszkvába, ahol személyen találkozott Vlagyimir Putyinnal, Oroszország első emberével.

Megújult Margit hídi kerékpárút várja majd a bringásokat

A nyár folyamán átfogó felújítási munkálatok kezdődnek a Margit híd északi oldalán található kerékpárúton, melyek célja a közlekedés biztonságának és kényelmének növelése.