Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,12 Ft
Euró
388,15 Ft
Font
452,77 Ft
Bitcoin
63,687 $

Kevin Spacey zaklatási ügyei óta először szerepel filmben

Spacey egy rendőrnyomozót fog játszani az olasz The Man Who Drew God című filmben.

Fotó: Flickr/Mark Crawley
TV

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Hollywood kegyvesztett sztárja, Kevin Spacey megkapta első filmszerepét azóta, hogy számos szexuális zaklatási vádat emeltek ellene: az ABC News beszámolója szerint Spacey a The Man Who Drew God című olasz filmben fog szerepelni.

A filmet a veterán olasz színész, Franco Nero (Die Hard II, Django) rendezi majd, aki megerősítette Spacey részvételét. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

„Nagyon boldog vagyok, hogy Kevin beleegyezett, hogy részt vegyen a filmemben. Nagyszerű színésznek tartom őt, és alig várom, hogy elkezdődjön a film”

– mondta.

A Guardian szerint Spacey egy „kisebb szerepet” fog játszani, egy rendőrnyomozót, aki egy Nero által alakított művész elleni szexuális visszaélés vádjait vizsgálja. Nero felesége, Vanessa Redgrave is feltűnik majd a filmben.

Az első szexuális visszaéléssel kapcsolatos vádakat 2017-ben emelte Spacey ellen több férfi, akik 1995 és 2013 között a londoni Old Vic színházban dolgoztak Spacey-vel. A Star Trek: Discovery színésze, Anthony Rapp szintén azzal vádolta Spacey-t, hogy 14 éves korában szexuálisan zaklatta őt, 2018-ban pedig Massachusettsben vádolták meg a színészt egy tinédzser ellen elkövetett szeméremsértéssel. Ezt a vádat később ejtették, és Spacey továbbra is azt állítja, hogy ártatlan minden vádpontban.

A vádak miatt Spacey-t jóformán kihagyták a Netflix sikersorozata, a Kártyavár utolsó évadából. Ridley Scott A világ összes pénze című filmjében is lecserélték, az újraforgatások során pedig a néhai Christopher Plummer játszotta el a szerepét. Az utolsó film, amelyben szerepelt, a 2018-as Milliárdos fiúk klubja volt, amelyet még a botrány kirobbanása előtt forgattak írja a GameSpot.