Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,36 Ft
Euró
388,99 Ft
Font
454,69 Ft
Bitcoin
58,525 $

Párnák közé rejtett fegyverrel lőtt rá kétéves húgára egy hároméves kisfiú

Egészen abszurd körülmények között dördült el a lövés, ráadásul egy mindössze három esztendős gyermek keze által.

Fotó: Pixabay
Külföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

A hatóságok szerint az összejövetelre érkezett egyik vendég a fegyverét a kanapé párnái közé rejtette, ahol a gyerekek játszottak. Az NBC News a cikkében arról ír, hogy egy hároméves kisfiú véletlenül rálőtt a kétéves húgára, azzal a fegyverrel, amit egy férfi vitt magával a bizonyos floridai összejövetelre.

A kislányt azonnal kórházba szállították, és megoperálták, de az állapota kritikus. Az eset még péntek éjfél előtt történt, aminek kapcsán már megkezdte a nyomozást a rendőrség. Az is kérdéses, hogy a meghívott személy miért lépett be a házba töltött fegyverrel, és milyen okból rejtette el azt a párnák közé, ahol a gyerekek játszottak. Soron kívül Rendkívüli üzemanyagár-változás került bejelentésre

A történet abszurditását megerősíti az is, hogy miután a lövés eldördült, hárman megfogták a kislányt, akit azonnal kórházba vittek, de útközben autóbalesetet szenvedtek egy eléjük kanyarodott autó miatt.

A balesetben minden utas megsérült, majd megállt egy jó szamaritánus, aki tovább vitte a sérült gyereket a kórházba. Az édesanya nem volt a helyszínen, mivel a nővéréhez ment látogatóba, így nem is látta a történteket.

Hatalmas a tűz Athén mellett, már legkevesebb tíz falut evakuáltak

A 24 éves házigazdát marihuána birtoklásával és drogtárolásra alkalmas ház fenntartásával vádoták meg, miután a házkutatási parancs érvényesítése után kannabisz és kábítószerhez köthető kiegészítők kerültek elő.

Ugyanakkor a fiatal férfi nem vétkes a lövöldözésben, de a társa ellen vádat emeltek lőfegyver biztonságos tárolásának elmulasztása, rejtett lőfegyver viselése, és marihuána birtoklása miatt. A hároméves kisfiút ideiglenesen a nagymamájánál helyezték el, és a balesetnek irányába semmilyen jogi következménye nem lesz.

Tarlós Vitézyről: elég nagy arc kell ahhoz, hogy valaki ilyen nyilatkozatokat tegyen

Budapest volt városvezetője őszinte véleményt fogalmazott meg az egykori BKK-vezért illetően.

Mire számíthatunk az idei strandszezonban? Íme a leghasznosabb információk

Jó néhány kültéri medencét már kinyitottak húsvétra, a következő nagyobb medencebeüzemelési hullám azonban a pünkösdi hosszú hétvégén lesz, míg máshol csak június végén lesz nyitás.