Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,25 Ft
Euró
381,35 Ft
Font
444,81 Ft
Bitcoin
43,373 $

További Hírek

A Politico értesülései szerint meglőttek egy fiatal szíriai állampolgárt a bolgár határőrök, amikor a férfi megpróbált illegálisan átkelni a határon.

Halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségével vádolja a Nyíregyházi Járási Ügyészség azt a férfit, aki 2020 májusában egy vadászaton kibiztosítás közben a szabálytalanul kézben tartott vadászpuskából egy lövést adott le, és ezzel egy ember halálát okozta.

A 38 éves férfi egyet a levegőbe lőtt, szerencsére sérülés nem történt.

A gyermek válságos állapotban van, de valószínűleg túléli a balesetet.

Egészen abszurd körülmények között dördült el a lövés, ráadásul egy mindössze három esztendős gyermek keze által.

A hírek szerint gumilövedékes fegyverrel lőttek rá egy férfira a Corvinnál, majd nem sokkal később azonosították a támadót.

Három ártatlan járókelőt – köztük egy 4 éves kislányt, aki éppen játékokat vásárolt a családjával – lőttek meg szombaton a Times Square-en, amikor egy három másik emberrel vitatkozó férfi vadul lövöldözni kezdett a késő délutáni tömegben – közölte a helyi rendőrség.

A francia rendőrség felügyeleti szerve, az IGPN vizsgálatot indított, miután egy rendőr Párizsban lelőtt egy férfit, aki késsel fenyegette meg a tisztet.

Nyilvánosságra került, hogy ki volt a szerdai Capitolium ellen indított ostrom során meglőtt Trump-szimpatizáns nő: Ashli Babbitet, az amerikai légierő veteránját érte a halálos lövés.