Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,90 Ft
Euró
391,04 Ft
Font
457,83 Ft
Bitcoin
60,498 $

Egyetlen gombbal megváltoztathatjuk jelszavunkat a Chrome böngészőben

Amerikai júzerek már használhatják azt az új funkciót, melynek segítségével egyetlen kattintással lecserélhetjük elavult vagy kiszivárgott jelszavainkat.

Google
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Google közleménye alapján ha a Chrome biztonsági ellenőrzési funkciója olyan jelszót detektál, ami már egyszer kiszivárgott, akkor az erről szóló értesítő üzenet tartalmazni fog egy „Jelszó módosítása” felirattal ellátott gombot is.

Habár mindez apróságnak tűnik, nagyon fontos lesz, a gombra rákattintva ugyanis azonnal egy olyan felületre jutunk, ahová beírhatjuk az új jelszót, amit a rendszer leellenőriz majd, és még javaslatokat is tesz számunkra – írta a HVG. Soron kívül Szentkirályi Alexandra megegyezett Lázár Jánossal a BKK-s dolgozói jegyekről

A megoldás nem számít újdonságnak, más jelszókezelőkben már megtalálhatóak hasonló funkciók, miközben a Google Chrome népszerűségéből fakadóan valóban fontos lépést tett a kaliforniai techóriás afelé, hogy biztonságosabbá tegyék a platformot.

Első körben az amerikai androidos júzerek kapják meg az újdonságot, az elkövetkező hónapokban világszerte bevezetik majd az összes okostelefonon.

Bőnyi iskolai késelés: javítóintézetbe kerül a 12 éves elkövető

30 napra rendelte el a Győri Járásbíróság annak a 12 éves lánynak a letartóztatását, aki szívtájékon szúrta osztálytársát.