Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,775 $

Ronaldo a Juve új kupájával a kezében pilledt el

Talán az eddigi legjobb kép Cristiano Ronaldóról a juventusos karrierje során, ami visszaadja, hogy mennyire fontos számára a győzelem.

Fotó: Instagram/JuventusFC
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo egy igazi gép, ipari mennyiségben képes termelni a gólokat, amit már a Manchester Unitednél és később a Real Madridnál is bizonyított. Fantasztikus formában van, testileg és a játék szempontjából is.

Noha már közelebb van a 40-hez, mint a 30-hoz, továbbra is a világ egyik legjobbjának mondhatja magát, és tekintve, hogy elkerülik a sérülések, valamint a formája jobb, mint a húszas éveiben volt, sok lehet még benne. Soron kívül Budán nyílik meg hamarosan az ország legnagyobb Aldi üzlete

Ha így folytatja tovább, és nem vesz vissza, 40 év felett is képes lehet a legjobbak között játszani, és termelni a gólokat. Ennek alapján pedig lehet még 5-6 jó éve a futballelitben, ami rengeteg idő, és sok lehetőség arra, hogy újabb kupákat nyerjen.

Őrületesen erős és félelmetes csatársora lehet a Manchester Citynek

Az aranylabdás sztár 2018-ban döntött úgy, hogy a sikerek ellenére elhagyja a Real Madridot, mely 2009 óta volt az otthona. Olaszországba tette át a székhelyét, és a Juventus játékosa lett, de a Bajnokok Ligája cím még mindig várat magára az olaszokkal.

Ez a szezon messze nem úgy sikerült Ronaldónak, mint azt eltervezte, mivel a Pirlo irányította csapat hamar kiesett a BL-ből, és a bajnokságot sem tudták megnyerni. A Coppa Italia azonban már az övék, és egy több mint beszédes kép készült a sztárról az ünneplést követően.

Megtalálhatták az amerikai és ausztrál szörfösök holttesteit Mexikóban

Nagy valószínűség szerint a holttestek azok a személyek személyazonosságait rejtik, akik nemrég tűntek el.

Elgázolt egy embert a vonat Újszászon

Az elmúlt hetekben kiugróan sok vonatgázolás történt, és a legtöbb esetben elkerülhető lett volna a tragédia.

Egy eltűnt 66 éves nőt keres a rendőrség Budapesten

A 66 éves nő május 3-án tűnt el, és továbbra sem tudni, hol tartózkodik jelenleg, ami miatt a rendőrség a lakosság segítségét kéri.