Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,85 Ft
Euró
400,07 Ft
Font
478,37 Ft
Bitcoin
60,809 $

Két városban még emelkedhet a fertőzöttek száma

A Nemzeti Népegészségügyi Központ kiadta a legfrissebb szennyvízadatokat, melynek alapján kiderült, hogy több nagyvárosban is csökkenő tendencia tapasztalható a koronavírus örökítőanyagának koncentrációjában.

...svg content...Illusztráció/MTI/EPA
Belföld
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

Kaposvár, Székesfehérvár, Debrecen, Pécs, Tatabánya, Eger, Veszprém és Győr szennyvizeiben is arra jutott az NNK, hogy alacsony a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja, de Szekszárdot leszámítva mindenhol mérsékelt szintű ez az arány.

Pécsen és Szekszárdon számoltak be arról a népegészségügy mérései, hogy emelkedik a koncentráció, így ebben a két városban lehet arra számítani, hogy emelkedni fog a fertőzöttek száma és a kórházak esetleges terhelése. Soron kívül Undorító dolgokat művelt óvodáskorú rokonával egy miskolci fiatal

A főváros nagy részében mérsékelt szinten stagnál az örökítőanyag mennyisége, egyes részein lehet csak tapasztalni alacsony szintet és csökkenő tendenciát. Országosan azonban kimondható, hogy nem durvul a járvány, a legtöbb helyen nem lehetett romlást érzékelni.

A legfrissebb járványügyi adatok is mutatják, amelyről az operatív törzs és a különböző szakértők is gyakran beszélnek, hogy Magyarország már túl van a harmadik hullám nehezén és már leszálló ágban van az eddigi legsúlyosabb és leghalálosabb hullám.