Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Tóth Gabi: „Miért lett divat bántani a szépet?”

Jogos a kérdés, és érdemes elolvasni Tóth Gabi szavait, aki az utóbbi időben az egyre mélyebb gondolatok irányát kezdte el követni.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Gabi igyekszik folyamatosan értéket közvetíteni a tartalmaival, és olyasvalamit sugározni, ami önmagát is türközi. Az jól látszik, hogy a követők, rajongók maximálisan nyitottak erre, de mindig lesznek, akik támadják őt

Legutóbb például az ajka miatt találták meg a közösségi oldalán, de Gabi rendkívül higgadtan és normálisan reagált. Volt, aki nem is értette, hogyan tud ennyire nyugodtan válaszolni ezekre a kommentekre. Soron kívül Orbán Viktor beszédét próbálta megzavarni egy férfi, tapétavágó kés is volt nála

Nem sokkal később egy újabb posztot osztott meg, benne a lélekről, mely több kérdést is felvet, és érdemes elgondolkozni rajta. Az énekesnő számára nem jelent sértést, szorongást, vagy frusztrációt, ha valaki odabent rendben van önmagával, ellenben másokkal.

„Mitől szépül meg a lélek? Többek között attól is, hogy nem fáj, ha valaki szép testileg és lelkileg! Nekem például nem sértés, nem szorongás, nem frusztráció, ha valaki rendben van önmagával!” – kezdte a posztjában Gabi.

A Konyhafőnök: „Czutor Zsani Jenő után Ákosnak is visszaszólt

„Egyszerűen örülök ès elismeréssel, szeretettel nézem a szépet, mert látom benne a küzdelmet, a megannyi bánatot, a sikerélményt! Miért lett divat bántani a szépet??” – folytatta a híres és neves énekesnő.

„Nem elnyomni kellene, hanem együtt fejlődni és szeretettel figyelni, ki merre halad az útján! Hiszem, hogy egyszer mindnyájan célba érünk és találkozni fogunk! Én tisztelettel figyelem továbbra is azokat, akik előttem járnak a fejlődés útján testileg és lelkileg egyaránt! Szeretettel! Gabi”