Dollár
422,60 Ft
Euró
407,42 Ft
Font
455,52 Ft
Bitcoin
20,154 $

Tóth Gabit rendesen betalálták, de higgadtan válaszolt

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
not image

Takács Petra

2021. május 18. - 10:40

Van, aki nem érti, hogy tud ilyen higgadtsággal válaszolgatni az ehhez hasonló kommentekre a híres énekesnő.

Tóth Gabi is azon sztárok közé tartozik, akik könyvet írhatnának az őket ért támadásokról a közösségi médián keresztül. Az énekesnőnek is szembesülnie kellett ezekkel a támadásokkal, amikből bőven kijutott számára az elmúlt években.

Soron kívül Nyerő Páros: pincsikutya jelzővel illette Bea Megyeri Csilláékat Hódi Pameláék kapcsán

Gabi időről időre fontos témákban szólal fel, de ez nem mindenkinek tetszik, és kemény szavakkal illetik. Vannak egészen durva hozzászólások is, és nemcsak őt illetően. Amikor már a családját is belekeverik ebbe, azzal abszolúte átlépnek egy határt.

A Sztárban Sztár leszek! sztárja aktív a közösségi médiában, így nyilván olyan kommentekkel is szembesülnie kell, amikkel nemigazán akarna találkozni. Most is valami hasonlóba futhatott bele, miután kitett magáról egy szelfit.

A Konyhafőnök: „Czutor Zsani Jenő után Ákosnak is visszaszólt

„Botox fér még ajkaidba? Mennyivel szebb,természetesebb a Vera!” – írta a hozzászóló, amire többek között a címzett is reagált. „Botoxot nem tesznek szájba tudtommal, bár nem értek hozzá, hisz nem volt még alkalmam kipróbálni.” – válaszolt higgadtan Gabi.

„Nem szájat írtam, ajkat! Nem ugyanaz! Ajakfeltöltés!” – szólt vissza a hozzászóló, aki nem sok támogatóra lelt. „Hogy tudsz ilyen nyugodtan, kulturáltan válaszolni a támadóknak? Irigylem ezt a tulajdonságodat.” – írta egy következő kommentelő.

„Kár azért a feltöltött szájért, te amúgy is szép vagy, használd amit Isten adott, s ne ékeskedj mással, művel.”