Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,923 $

Exatlon: szép csendben Gréti lett a legjobb, Dóri és Anna komoly bajban lehet

Az Exatlon kihívói is látják, hogy Gréti mennyire erős lett, aki azonban még mindig csapatként gondolkozik, és nem feltétlen hiszi el magáról, hogy a legjobb, márpedig minden jel erre mutat, így Annára és Dórira pokolian kemény percek is várhatnak emiatt.

Fotó: Instagram/Szente Gréti
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Erősen közeledünk a fináléhoz, mindössze két hét maradt hátra az Exatlon Hungary harmadik évadából. A bajnokok lassan reménytelen helyzetben vannak, hiszen mindössze hárman maradtak, míg a kihívók kétszer annyian várják a folytatást.

Ez nagyban köszönhető a sérüléseknek és a betegségeknek, de ilyen az Exatlon. Iza és Vivi még mindig versenyben vannak, akik mindent megtesznek azért, hogy ott legyenek a legjobb nyolc között, és ennek kapcsán beszélgettek az esélyekről. Soron kívül Csak pár felhő zavarhatja meg a szombati napsütést

Iza rögtön megjegyezte, hogy Gréti nagyon megerősödött, amire már korábban mi is utaltunk, hiszen mentálisan messze a legerősebb versenyző a kihívólányok közül, és ügyességiben is jobb, mint Anna, addig Dórival talán egy szinten lehetnek.

„Dórinál és Annánál is jobb játékos Gréti.” – mondta Iza Vivinek az elvesztett utolsó villajátékot követően. Vivien okosan kiszúrta, hogy a kihívók általában akkor küldik be Grétit futni, amikor az kevésbé számíthat, mivel Dóri diktál.

Exatlon: Krisztiánnak komoly fájdalmai lehettek, érdekes dolgot árult el

„Most egyre jobban látszik, hogy hogyan gondolkodnak szerintem. Mentálisan Gréti a legerősebb, mert a másik két lányt sokkal jobban ki lehet zökkenteni, akár egy-egy vesztes futammal.” – folytatta Vivien.

Iza Grétit és Dórit tartja a legerősebb játékosoknak a kihívóknál. „Dóri viszont makacs.” – reagált Vivi, de azt mindketten elismerik, hogy nagyon fel tudja szívni magát, amire legutóbb is példát láthattunk az elvesztett körét követően.

Kiderült, melyik cukorhelyettesítő pörgeti fel leginkább az agyunkat

Pontosabban egyelőre még csak az egerek agyában látták ezeket a változásokat, de hamarosan embereknél is bizonyítást nyerhet a teória.