Exatlon: Krisztiánnak komoly fájdalmai lehettek, érdekes dolgot árult el

Fotó: Instagram/Somhegyi Krisztián
not image

Hujber Dávid

2021.május.18 - 01:07

Egy olyan részletet is elárult az első kézsérülése kapcsán a bajnok, amit eddig nemigazán tudtuk, de még sejteni sem sejthettünk.

Az Exatlon Hungary harmadik évadának egyik legnagyobb favoritját is egy sérülés állította meg, akárcsak több más csapattársát. Krisztián komoly fájdalmakkal versenyzett, amiket nemigazán mutatott ki.

Krisztián a Gelencsér Timinek adott videós interjújában beszélt arról, hogy milyen gondolatok cikáztak benne, amikor az első sérülését követően a kórházban felrakták rá a gipszet. „Őszintén, amikor a kórházban ültem, és tették fel a gipszet a kezemre, nyilván ilyenkor az ember a legrosszabbra gondol.”

„Én is arra gondoltam, hogy lesz itt lesz a vége az Exatlonomnak, és elkezdtem aggódni, mert egyáltalán nem akartam, hogy vége legyen. Még mindig ott volt a reménysugár, akkor még sok volt a versenyből.”

„Remélem, nincs baj, gipsz, egy-két hét után visszaállhatok. Végül lett belőle három hét, ha jól emlékszem, úgyhogy nem lett belőle olyan nagy baj, de amikor levették a gipszet, és szinte ugyanúgy fájt, mint amikor feltették, akkor éreztem, hogy nem lesz egyszerű.”

„Hálistennek megkaptam az esélyt, hogy újra visszaálljak, és igyekeztem vele élni a legjobb tudásom szerint, de sajnos nem tudtam 100%-osan kizárni a fájdalmat, bármennyire is próbáltam, tudat alattiban ott volt.”

Exatlon: Palik László egészen megható beszéde Krisztiánhoz

„Amitől tartottam, az végül bekövetkezett, hogy megsérül a másik kezem is, de ha őszinte vagyok, akkor nem bánom. Azt a részét bánom, hogy vége lett, de azt nem, hogy megsérültem, mert ahogy szokták mondani, ami nem öl meg, erősebbé tesz, és úgy érzem, hogy ettől erősebb lettem.”