Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,62 Ft
Euró
389,08 Ft
Font
452,44 Ft
Bitcoin
63,097 $

Exatlon: Dóri megint elsírta magát, nem bírja a vereséget

Dóri számára már egy elvesztett futam is nehézségeket jelent, valamiért ezt nehezen tudja feldolgozni.

Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Az Exatlon Hungary harmadik évada is a végéhez közeledik, kevés idő maradt hátra, ami részben jó, részben rossz. Jó, mert megtudhatjuk, hogy kik lesznek a győztesei a nagy versenynek, ami lassan fél éve tart.

Rossz, mivel véget ér a nagy kaland, és egy ideig biztosan nem láthatunk ilyen versenyeket, ugyanakkor ne feledkezzünk meg arról, hogy a háttérben már javában forgatják a Ninja Warrior új évadát, ami részben hasonló, mint az Exatlon. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Jelenleg azonban még minden az Exatlonról és a dominikai kihívásokról szól. Hamarosan kiderül, hogy kik alkotják a legjobb lányok mezőnyét, aminek Dóri gyakorlatilag biztos résztvevője lehet, és nagy favorit.

Opitz Barbi szerény dekoltázsos képe is elnyerte a követők tetszését

A képességei egyértelműen feljogosítják erre, de miután fejben néha nincs ott, és drámai módon fogja fel a vereségeit, ezen az egész győzelme is múlhat. Valójában talán csak Gréti lehet rá igazán veszélyes, aki sokkal erősebbnek tűnik mentálisan.

Ha Gréti is ott lesz a döntőben, akkor nagy esélye lehet a győzelemre, mivel egyértelműen jobb, mint Anna és Vivi a másik oldalon. Ha félre tudja tenni, hogy ez lassan már csak egyéni játék, akkor Dóri igen komoly veszélyben érezheti magát. Legutóbb is bizonyította, hogy könnyedén kizökkenthető, és elsírta magát a vesztes futam után.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.