Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,94 Ft
Euró
394,05 Ft
Font
469,96 Ft
Bitcoin
63,621 $

Exatlon: Anna azt gondolta, hogy ekkorra már kiesett a versenyből

Kőnig Anna nem számított arra, hogy ilyen messzire jut az Exatlonban, de még mindig nincs bent a legjobb nyolc között.

...svg content...Fotó: Instagram/Kőnig Anna
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy lépésre van ettől, de könnyen lehet, hogy neki kell megküzdenie a helyért, és jobb, ha feljebb kapcsol, mert Gréti is rettentő erősnek tűnik, akitől Dóri is joggal tarthat. Érdekes lesz látni, mit hoz a folytatás, többek között a sérült Iza miatt is.

„Igazából mi is szeretnénk ott lenni, és ez a cél, de azt mondom, akkor se feszüljünk erre rá, csak élvezzük ezt a hetet ami van, és minden egyes napot, mert tényleg akkor tudunk jók lenni.” – mondta Anna a reggelinél. Soron kívül Orbán Viktor elmondta, mikor akaszthatja szögre a gumicsizmáját

Anna elismerte, nem gondolta, hogy eljut idáig, tehát már több mint 100 napja van versenyben, de hamarosan véget ér az Exatlon, és megtudhatjuk, hogy ki lesz a két nyertes. A kékeknek messze nagyobb esélyük van, már csak amiatt is, mert többen vannak.

Hatalmas: így rappelt Hajdú Péter a saját műsorában (videóval)

„Az igazság az, nem gondoltam, hogy a 100. napig képes leszek eljutni. Ez igazából annak is köszönhető, hogy egy csodálatos csapat volt mindig mögöttem.” – folytatta az általában jókedvű kihívó.

„Együtt tudtunk működni, és folyamatosan egymást vittük előre, és minden napban egy újabb fejlődés volt, és ez a hat ember a kékeknél, el kell jusson a végéig, mert nem véletlenül jutottunk el idáig.” – tette hozzá.

Micsoda fordulat: Magyar Péter örülne, ha Vitézy Dávid lenne a főpolgármester-helyettes, a Kutyapárttal is szövetkezne

Mint kiderült, Magyar Péter, Vitézy Dávid és Kovács Gergely nemrég titokban tárgyalt egy esetleges koalíció lehetőségéről.