Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,606 $

Hatalmas: így rappelt Hajdú Péter a saját műsorában (videóval)

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2021. május 17. - 04:02

Zámbó Krisztián és Hajdú Péter nagyon jól érezték magukat, így nem volt kérdés, hogy lesz-e közös zenés produkciójuk.

A műsor Friderikusz Sándorral startolt el, majd miután a legendás szakember távozott a tévétől, Hajdú Péter vitte tovább az ötletet. Maga a koncepció ugyanaz, de Hajdú tett bele pár eltérő elemet és természetesen a saját stílusát is.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

Tavaly sok érdekes vendéget láthattunk az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban a LifeTV-n, amit egy újabb remek évad követett. Sokan voltak kíváncsiak a folytatásra, hiszen újabb nagy nevek mondtak igent.

Tóth Andi is köztük volt, és a fiatal énekesnő igen mély dolgokról beszélt, amik a gyerekkorában történtek vele. Mellette még sokan mások i s megnyíltak Hajdúnak, amiből remek adások születtek.

Sőt, nem egy alkalommal Péter is árult el magáról olyan dolgokat, amiket eddig csak kevesen tudhattak. Egy műsor, amiben nemcsak a vendégek nyílnak meg, hanem maga a műsorvezető is, ebben az esetben Hajdú Péter.

Legutóbb Zámbó Krisztián tette tiszteletét a LifeTV-ben, és a tragikus körülmények között elhunyt édesapjáról is mondott pár szót, illetve arról, hogy mennyi pénzt örökölt. Az egyik leglátványosabb jelenet pedig az volt, amikor közös produkcióba kezdtek, Hajdú még rappelt is.