Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,37 Ft
Euró
389,10 Ft
Font
453,36 Ft
Bitcoin
62,837 $

A Konyhafőnök: „Annyira tré, hogy nem kóstolom meg” (videóval)

Kezdődik a kékek hete a Konyhafőnökben, ami egyet jelent azzal, hogy Sárközi Ákos versenyzőin lesz a sor, hogy bizonyítsanak.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy újabb nagyon izgalmas hét várhat a nézőkre a Konyhafőnökben, hiszen ezúttal a pirosak kerülnek háttérbe, és a kék kötényben lévők kapják meg a nagy lehetőséget arra, hogy bizonyítsák, helyük van a versenyben.

Az előző hét fordulatos, látványos és drámai volt. Több olyan jelenetet is láthattunk, amikor csak fogtunk a fejünket, miközben az egyik nagy nézői kedvenc, Wendy is búcsúzni kényszerült, amire nem feltétlen számítottunk. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Ez is csak azt mutatja, hogy bármi megtörténhet a Konyhafőnökben, és a chefeknek néha kegyetlenül őszintének kell lenniük. Ez a hét azt is jelenti, hogy Sárközi Ákos nagyobb szerephez jut, mivel az ő versenyzői fognak harcolni hétfő és péntek között.

Metkzer Viki nem érti, miért ítélkeznek páran a nem tetovált emberek közül

Elnézve az új előzetest, bőven lesz okunk arra, hogy kíváncsian várjuk a folytatást. „Annyira tré, hogy nem kóstolom meg.” – mondta az egyik ételre Fördős Zé. Rácz Jenő sem volt mindig túl elégedett, és ennek hangot adott.

„Külalakra, egy horrorfilm.” – jelentette ki Jenő, de Ákos sem volt mindig nyugodt. „Sírba fogtok vinni, ha ilyen főzések lesznek.” Ne feledjük, minden nap ki fog esni valaki, így a nagy hibának nem lesz igazán helye.