Metkzer Viki nem érti, miért ítélkeznek páran a nem tetovált emberek közül

Fotó: Instagram/Metzker Viktória
not image

Hujber Dávid

2021.május.17 - 10:56

A híres és sikeres DJ még ennyi idő után sem jött ár arra, hogy ezek az emberek miért ítélkeznek azok felett, akik tetováltak.

Még mindig sokan vannak, akik nem értik azokat, akik tetováltattak, és minden lehetőséget megragadnak arra, hogy erre fel is hívják az emberek figyelmét. Ez persze állandó konfliktusokat szül, mely a kerékpárosok és az autósok között meghúzódó konfliktushoz hasonlítható.

Ott is állandó a feszültség, az egyet nem értés, és mivel Metkzer Viki is a tetováltak sorát erősíti, nem hagyja szó nélkül, amikor időről időre belefut az ehhez hasonló véleményekbe, amik mögött ítélkezések vannak.

„Kérdés! A nem tetovált emberek miért ítélkeznek (tisztelet a kivételnek) a tetováltak felett, hogy nem szép vagy jobb lenne nélküle? Én sem megyek oda vagy írogatok máshoz, hogy mennyivel szebb lennél “összetintázva”!!” – írta a posztjában Viki.

Exatlon-Réka újra kékben, és milyen szexi?!

„Mai napig nem értem, pedig közel 10éve készült az első tetkóm. A tetováltatás számomra szimbólumok, emlékek tömkelege, amiket a testemen hordozok BÜSZKÉN!” – folytatta a bejegyzését a DJ.

„Mindennek jelentése és jelképe van. Kérlek bennetek, tartsátok tiszteletben egymás döntését és ahogy már írtam, gondoljatok arra, mi, tetováltak sem ítélkezünk vagy oktatjuk azokat, akiknek nincs varrás a bőrén”