Dollár
393,56 Ft
Euró
408,13 Ft
Font
472,40 Ft
Bitcoin
16,846 $

A Konyhafőnök: „Döbbenet, hogy mit csináltál most” (videóval)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. május 14. - 18:37

Nagyon gyorsan zajlanak az események a Konyhafőnökben, hiszen már a középdöntők előtt állunk. Ez is jól mutatja, hogy a versenyzőknek mekkora tempóban kell dolgozniuk és tanulniuk, ha versenyben akarnak maradni.

Legutóbb például az egyik legnépszerűbb versenyző esett ki, aki nem tudott együttműködni a csapattársával. Wendy mindent beleadott, de ez most kevés volt ahhoz, hogy megtartsa a helyét a Konyhafőnökben.

Soron kívül Az Európai Unió Bírósága megvédte a paksi bővítést

A kubai szépség már nem tagja a mezőnynek, de Ivett például igen, aki nem kicsit akadt ki Wendy miatt a közös munka ideje alatt. Robogunk tovább, és hamarosan eldől, hogy kik jutnak be a középdöntőbe.

Ma este ismét egy lépéssel közelebb fogunk kerülni ahhoz, hogy megtudjuk, ki lehet a nagy favorit. Rácz Jenő az előzetesben hangsúlyozta, hogy nagyon merész ötletekre vágyik, tehát ő is emelte a lécet.

Rácz Jenő szerelme azonnal beleszeretett ebbe a ruhába

„Szerintem ez a tányér egy vicc.” – mondta Sárközi Ákos az egyik versenyző ételére. Fördős Zé sem volt túl elégedett, pedig ő pláne igyekszik dicsérni. „Döbbenet, hogy mit csináltál most.” – tette hozzá Ákos.

„Game over.” – jegyezte meg humorosan Jenő az egyik kóstolásnál, ami azt vetítheti előre, hogy lesz pár igen gyenge étel az asztalon, és mint mindig, ma is ki fog esni az egyik versenyző. Már nem kell sokat várnunk arra, hogy mindez kiderüljön.