Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Próbababával együtt lopta el a ruhákat egy budapesti férfi

Egy napon belül kétszer is eltulajdonította a férfi egy üzlet elől a kiállított ruhadarabokat.

Unsplash
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitányságán lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást F. Sándor ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a 49 éves férfi 2021. május 11-én 12 óra körül egy II. kerületi bevásárlóközpont egyik ruhaboltja elől ellopott egy próbababát a rajta lévő ruhával együtt – írta a Police.hu.

Sikerén felbuzdulva másnap visszament, és ismét szerencsét próbált, de a bolt egyik alkalmazottja utána futott és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta. A korábban ellopott nadrágot a rendőrök megtalálták a férfinél, aki arra már nem emlékezett, hogy a próbababát hová tette, mert elmondása szerint ittas volt. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Az elfogás után a férfit a kerületi rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók kétrendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Az eljárást a továbbiakban a XI. Kerületi Rendőrkapitányságon fogják folytatni, mert ott F. Sándor ellen – korábbi bolti lopások miatt – üzletszerűen elkövetett lopás vétség miatt már van folyamatban egy eljárás.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.