Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Ha rossz napod van, olvasd el ennek a majdnem lottónyertes nőnek a történetét

Egy kaliforniai nő az egyik legbanálisabb módon nem jutott hozzá milliárdos nagyságrendű lottónyereményéhez, miután kiderült, nadrágzsebében felejtette, és kimosta a 26 millió dollárt (7,6 milliárd forint) érő nyertes lottószelvényét.

Külföld
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A pénzcentrum.hu a BBC értesülései alapján azt írja, a nyertes SuperLotto Plus-szelvényt még novemberben vásárolták meg egy norwalki vegyesboltban, a bár a szerencsétlenül járt nyertes nevét nem hozták nyilvánosságra, annyi kiderült, hogy a biztonsági kamerák felvételei alapján a nő valóban vásárolt egy szelvényt a boltban abban az időben.

A 26 millió dolláros (7,6 milliárd forint) nyereményre egyébként csütörtökig lehet jelentkezni, s a nő sem hagyta annyiban a dolgot, hiszen személyesen felkereste a boltot, ahol elmondta, hogy nadrágzsebében felejtette, és véletlenül kimosta a nyertes szelvényt. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

A California Lottery szóvivője, Cathy Johnston szerint a biztonsági kamerák felvételei sajnos nem elegendőek a nő állításának alátámasztásához, ezért a nőnek „meggyőző bizonyítékkal” kell előállnia, hogy megkapja a nyereményt. Hozzátette, a felvétel egy másolatát ugyanakkor továbbították az illetékeseknek és az ügyet tovább fogják vizsgálni.

Amennyiben a nőt nem ismerik el nyertesként, úgy a gazdátlan nyereményt a kaliforniai állami iskolák között osztják szét, a kaliforniai lottó szabályainak megfelelően a nyertes szelvény értékesítője pedig 130 ezer dollár jutalmat kapott.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.