Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,275 $

Exatlon: itt az újabb sorscsapás Krisztián kiesése után?

Lehetséges, hogy a bajnokok ismét idő előtt fogyatkoznak meg, ami az egész versenyre komoly hatással lehet.

Fotó: Instagram/Ujvári Izabella
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy az idei Exatlon Hungary minden eddiginél drámaibb és kiszámíthatatlanabb. Szinte lehetetlen megmondani, hogy mi fog történni, különösen az újabb és újabb sérülések miatt.

A kihívóknál eddig ketten voltak kénytelenek feladni a játékot, míg a bajnokoknál messze többen. Legutóbb Krisztián, a korábbi nagy esélyes állt be a sorba, miután kiderült, hogy a bal keze is súlyos sérüléseket szenvedett. Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

Szívszorító módon búcsúzott, majd ezt követően egy olyan párbaj következett, ami szintén történelmi volt. Idegtépő módon harcolt egymás ellen András és Dani, de valakinek ki kellett esnie. Végül Andris bukta el a párbajt, noha a kezében volt a győzelem.

Kiderült, mennyi pénzt örökölt Jimmy idősebbik fia, Zámbó Krisztián

Rengeteg dolog történt pénteken, és továbbra sem mondhatjuk azt, hogy lenyugodtak a kedélyek, mert távolról sem. Hétfőn ugyanis jön az utolsó villajáték, és úgy tűnik, hogy Iza ismét bajba kerül, talán a sérült térde miatt.

Nemrég térhetett vissza egy hosszabb kihagyást követően, de a térde nem 100%-os, és lehetséges, hogy az ismét felmondta a szolgálatot, ami egyet jelenthet egy újabb idő előtti távozással, így a női mezőny ideje korán állhat össze az egyéni versenynapokra.

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.

Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Történelmi ütést mért a NY Red Bullsra az Inter Miami szombaton az MLS aktuális fordulójában, így a csapat tagjai a lehető legjobb hangulatban látogathatnak ki az F1-es Miami Nagydíjra.