Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,23 Ft
Euró
389,34 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,398 $

Eddig nem igazán ismert tragikus balesetről beszélt Zámbó Krisztián

Jimmy fia egy olyan történetet mesélt el Hajdú Péternek, ami egészen megrázó, és a mai napig fájdalmas lehet.

Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zámbó Krisztián is igent mondott Hajdú Péter felkérésére az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban. A családban több tragédia is történt, köztük Anitával, aki mindössze 14 évesen hunyt el egy szörnyű balesetben.

„Igazából apukám hét gyereket nevelt fel, és mind a hét gyerek apucinak hívta. Abból három nem volt a sajátja, és mind a hét gyerek apucinak hívta őt.” – mesélte Krisztián, és Anitáról is beszélt, aki tragikus hirtelenséggel és nagyon fiatalon hunyt el. Soron kívül Újabb megrázó részletek láttak napvilágot a komlói motorbalesetről

„Anitát 14 évesen egy balesetben elvesztettük. Azt hiszem, ha jól emlékszem, Pomázon volt egy nyaralója a családnak, és oda jártak le apuval. Erről sem beszéltem még soha nagyon…” – folytatta Krisztián.

Kiderült, mennyi pénzt örökölt Jimmy idősebbik fia, Zámbó Krisztián

„Nem is biztos, hogy van jogom hozzá, hogy beszéljek, de úgy gondolom, te már vagy olyan közel a családhoz és apukámhoz pontosabban, hogy elmondhatom neked. Sajnos egy biciklibalesetben… Egy dombon így megindult, és fék nem volt a biciklin.”

„Kicsit testesebb kislány volt, és… elvette az öcsémtől és ez is elég durva, hogy nem engedte, hogy ráüljön, hanem ő ült rá a biciklire. Megindult a dombon, és egy fának nekihajtott. Nagyon-nagyon szerettem őt.”