Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,21 Ft
Euró
388,86 Ft
Font
452,98 Ft
Bitcoin
64,339 $

Kiderült, mennyi pénzt örökölt Jimmy idősebbik fia, Zámbó Krisztián

Krisztián nem kevés pénzt örökölt édesapja halála után, amit igyekezett a legjobb tudása szerint felhasználni.

Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jimmy a karrierje utolsó felében már nagyon jól élhetett, hatalmas sztár volt. Ezzel együtt költekezett is, nem lehetett rá azt mondani, hogy mindenen spórolt. A LifeTV műsorában erről is beszélt Zámbó Krisztián, aki Hajdú Péter vendége volt.

„Nem örököltél édesapádtól?” – tette fel a kérdést Péter. „Dehogynem, dehogynem örököltem, csak hát…” – válaszolt Krisztián. „Sokat örököltél?” – szólt közbe a műsorvezető. „Igen, örököltem tőle pénzt, de hát úgy örököltem meg, hogy én akkor nem tudtam mit kezdeni.” Soron kívül Kiszabadították az Adácsnál kisiklott tehervonat mozdonyvezetőjét

„Milliókról beszélünk, nyilván. Több millióról, beszélünk, több tízmillióról. 22-23 lehettem, így a kezembe került x millió, de xxx millió, azzal nyilván nem tudtam, hogy mit kezdjek.” – hallhattuk az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban.

„Nem azt mondom, hogy elbuktam, csak nem tudtam mit kezdeni. Persze, próbáltam üzletelni, élni akartam, nagyon sokat segítettem a barátaimon, családtagjaimon is segítettem.” – folytatta Krisztián, akinek azonban pénze már nem jött vissza ezekből a befektetésekből.

Vasvári Vivien szuper-szexi fehérneműs képénél most nincs jobb

Krisztián édesapjához hasonlóan nem tekintett olyan nagy dologként a pénzre. Elmondása szerint, amit Jimmy megkeresett, azt el is költötte, például motorcsónakot vett, vagy egyéb más dolgokat a gyerekeinek.

„Ő azért nem gazdag emberként nőtt fel, megdolgozott a pénzéért nagyon keményen.” – mesélte Krisztián, aki pontos összeget nem tud mondani arról, hogy mekkora volt Jimmy vagyona, de ahogy költekezett, valószínűleg nem több százmillió forintról volt szó.

Végrendeletet nem írt a legenda, így a törvényeknek megfelelően osztották fel a vagyont.

Eddig még nem látott iPhone-t dobhat piacra az Apple

Egy friss elemzői jelentés szerint az Apple egy karcsúbb, kisebb kijelzővel rendelkező iPhone modellt dobhat piacra 2025-ben.