Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,952 $

Felkerültek a világhálóra a Google Pixel 6 és Pixel 6 Pro első renderfotói

A Google már jó ideje népszerű választásnak számít a tiszta Android operációs rendszert igénylő felhasználók számára, a Pixel 6 széria pedig tovább javíthat az amerikai techóriás renoméján.

...svg content...YouTube/John Prosser
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

John Prosser szivárogtató hivatalos YouTube-csatornáján fedte fel elsőként a Google Pixel 6 és Pixel 6 Pro készülékek kinézetét, amelyek egyedi formavilágot, és lenyűgöző külsőt kaptak.

A Pixel 6 kisebbnek tűnik nagytestvéréhez képest, és csupán két szenzor található rajta, míg a Pixel 6 Pro három kamerát kapott, melyek közül az egyik egy telefotó lencse lehet, bár erre azért még nem vennénk mérget. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

A Google minden bizonnyal megunhatta a korábbi évek közömbös dizájnját, ezért vettek egy merész fordulatot, és egy három színárnyalattal ellátott kialakítást céloztak meg, amely rendkívül pazarul mutat a mobiltelefonokon.

A renderfotók egyébként nem a Google-tól származnak, hanem szivárogtatók által begyűjtött információkon alapszanak, így lényegében azt láthatjuk, ahogyan a bennfentes informátorok képzelték el valójában a készülékeket.

Mindkét okoseszköz előlapjának tetején egy punch-hole található, benne a szelfikamerával, ami ugyanúgy középre került, mint ahogyan azt a Samsung-mobiloknál már megszokhattuk, a kávák pedig oldalról szinte eltűntek.

Egyelőre csak találgathatunk azzal kapcsolatban, végül így nézhetnek-e ki majd a telefonok – biztosat csak azután mondhatunk, ha a Google idén ősszel hivatalos bemutatója keretében felfedi a Pixel 6 széria legújabb modelljeit.

Ezeken a helyeken törik fel vagy lopják el a legtöbb autót

Meglepő, de nem Budapest az autólopások és feltörések elsődleges helyszíne a rendőrség adatai szerint.