Így fog kinézni az iPhone 13 Pro Max

Unbox Therapy
not image

Kulcsár Péter

2021. május 6. - 08:40

Habár hivatalosan még be sem jelentették a következő generációs iPhone-ok érkezését, a kiszivárgott információk alapján azonban már kirajzolódott, nagyjából hogyan is festhet az Apple legújabb zászlóshajójának dizájnja.

A tokok készítői és gyártói minden éven néhány hónappal ezelőtt megkapták az első tesztpéldányokat a keretekről, ez pedig idén sem maradhatott el, az egyik youtuber állítólag be is szerzett egyet ezekből a mintákból, és bemutatta őket a csatornáján.

A keret első ránézésre teljesen megegyezik az iPhone 12 Pro Maxéval, egyetlen észrevehető különbség a hátlapi kameraszigetben elhelyezkedő szenzorok belsejében lévő lencsék eltérő formája, valamint a szűkebb előlapi notch.

Utóbbira már Ming-Chi Kuo elemző is felhívta a figyelmet, szerinte ugyanis a cupertinóiak lerövidíthetik a szenzorokkal és szelfikamerával teletűzdelt notchot, ám ő még nem tartotta biztosnak, hogy ez már idén, vagyis a 13-as modellszéria esetében megtörténhet.

Ami a készülék méretét illeti, az iPhone 13 Pro Max szinte ugyanakkora, mint elődje, egymás mellett mindössze a szenzorok nagysága különbözteti meg a két okostelefont.

Korábban már napvilágot láttak olyan pletykák is, melyek szerint végleg lekerülhet a Lightning csatlakozó az eszközökről, így portmentessé válhatnak az iPhone-ok, erre utaló jeleket azonban nem lehetett látni, a keret ugyanúgy megkapta a szóban forgó bementet.

Természetesen nem vennénk még mérget arra, hogy valóban ez lesz az iPhone 13 Pro Max végső dizájnja, hiszen az is elképzelhető, mindössze egy koncepciórajz nyomán készített mintát vehetett kezébe a youtuber – az igazság csupán ősszel derülhet ki.