Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,00 Ft
Euró
389,09 Ft
Font
452,18 Ft
Bitcoin
62,610 $

Jelentős mennyiségű Pfizer-szállítmány érkezett Magyarországra

Bejelentették, hogy a Szputnyik mellett egy újabb nagy Pfizer-szállítmány érkezett, amit első és második körös oltásokra fognak felhasználni.

Fotó: Somogyi Nóra asszisztens oltáshoz készíti elő a német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcinát a Békés Megyei Központi Kórház, Dr. Réthy Pál Tagkórház egyik oltópontján Békéscsabán 2021. május 10-én.
Belföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szijjártó Péter külügyminiszter jó hírekkel kezdte a napot kedden, miután hajnalban megérkezett a Szputnyik utolsó vakcinaszállítmánya, míg Kína hamarosan egy óriási adagot tesz elérhetővé a Sinopharm oltóanyagából.

Miközben megtudhattuk, hogy az elmúlt hétvégén további 6 ezer fiatal regisztrált a Pfizer oltására határidőn kívül, akik a héten ugyanúgy megkaphatják az oltásukat, Müller Cecília bejelentette a Pfizer legújabb szállítmányát. Soron kívül Orbán Viktor új helyettes államtitkárt nevezett ki

Egy 334 620 adagos szállítmány futott be Magyarországra, amit első és második körös oltásra használnak fel a következő időszakban.

Fontos információk jelentek meg Kína elnökének budapesti látogatása kapcsán

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környékén is fokozott ellenőrzésre kell számíatani a kínai elnök érkezése miatt.

José Mourinho vissza akar térni a Manchester Unitedhez Ten Hag helyére

José Mourinho nem véletlenül nem vállalt munkát a római kirúgását követően, mert a hírek szerint nagyon szeretné a Manchester United kispadját.