Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,059 $

A magyar lakosság szerint is jelentős drágulás történt az élelmiszerárakban

A Pulzus Kutató által készített közvélemény-kutatásból kiderült, a magyarok 59 százaléka úgy gondolja, egyetlen év alatt két számjegyű mértékben, vagyis közel tíz százalékkal drágultak a különböző termékek az üzletekben.

...svg content...Unsplash
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Napi.hu megbízásából készített felmérés eredményei alapján a megkérdezettek több mint egynegyede érzi úgy, hogy 6-10 százalék közötti volt a drágulás 2020 óta, míg 10 százalék észlelt kisebb mértékű, 1-5 százalékos áremelkedést.

A válaszadók mindössze 2 százaléka mondta azt, hogy nem nőttek az árak a mindennapokban, 1 százalékuk szerint pedig csökkenés történt a hazai piacon. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A legerősebben a középkorúak korcsoportja érzékeli a tíz százaléki fölötti drágulást, ami párhuzamban állhat a folyamatosan enyhén növekvő inflációval.

Amíg a 60 év felettiek körében ez az arány 62 százalék, addig a középkorúaknál 71 százalék, a fiataloknál pedig 46 százalék.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.