Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,853 $

Egy magyar férfit állítólag elraboltak és megöltek Jemenben

A Kimo néven ismert 43 éves magyar férfit áprilisban rabolták el egy dél-jemeni milícia tagjai, akiért később váltságdíjat követeltek, ám mivel nem kapták meg halálra kínozták a férfit.

Fotó: Flickr/Ai@ce
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Index az Orientalista blogról értesült a hírről, mely a Yemen Akbhar oldalra hivatkozva azt írja, Adel al-Huszeini jemeni aktivista állítása szerint a magyar férfit elrabolták egy dél-jemeni milícia fegyveresei rabolták el, az ország déli részén fekvő Ádenben, ezt követően megkínozták, majd pedig váltságdíjat követeltek érte, de mivel azt nem kapták meg, megölték a férfit.

Al-Huszeini egy április 29-én közzétett tweetben azt írja, hogy a magyar férfi elrablásáról és megöléséről kiszabadult foglyok beszéltek neki, ezután pedig értesítette a jemeni külügyminisztériumot, Magyarország jemeni nagykövetségét és az ENSZ szakértőit is. Soron kívül Megható fotóval kívánt boldog anyák napját Orbán Viktor

Az Index megkereste az illetéseket az ügyben, azonban egyelőre nem kaptak választ, így nincs megerősítve, hogy a férfit elrabolták és kivégezték volna.

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.

Vasárnap délután ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban

Miután az elmúlt időszakban Szoboszlai Dominik nem egyszer a kispadról állt be, nem lehet tudni, hogy Klopp a nagy rangadó idején milyen formában számít rá.