Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,814 $

Szikrázó napsütésre számíthatunk, de nem tart majd sokáig a jó idő

Hétfőn további melegedés várható, azonban egy újabb hidegfront megállíthatja a tavasz nyárra fordulását.

...svg content...Unsplash
Belföld
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján hétfőn napos, száraz időre számíthatunk, helyenként vékony fátyolfelhők alakulhatnak ki. A dél, délkeleti szelet sokfelé élénk, a Dunántúl északi és nyugati részein erős, a Kisalföldön viharos széllökések kísérhetik.

A nappali maximum-hőmérséklet 24 és 27 Celsius-fok között lesz, míg hajnalra 5-10 fok közé hűl majd a levegő. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Kedd virradóra derült, napos idő várható, később kevés fátyolfelhő kialakulhat, estétől a nyugati tájakon gomolyfelhők is tarkíthatják az égboltot.

Estig nem lesz csapadék, legfeljebb a késő esti, éjszakai óráktól lehet már a nyugati megyékben helyenként zápor, zivatar. A déli, délkeleti szél több helyen megerősödhet.

Hajnalban 5-14, délután 25-30 fok lehet, azonban szerdára már változik a helyzet, ugyanis változékonyabbá fordul az időjárás, többfelé számíthatunk esőre, záporra és zivatarra, a hőmérséklet is közel 10 fokkal visszaeshet.

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.