Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,94 Ft
Euró
389,36 Ft
Font
455,21 Ft
Bitcoin
59,244 $

Megkezdte a tárgyalásokat a Barcelona és a Manchester City Agüero átigazolásáról

A Barcelona szívesen leigazolná a Manchester Cityből a szezon végén távozó Sergio Agüerót, aki 388 meccsen szerzett 258 góljával a klub történetének legeredményesebb játékosa.

David Ospina kolumbiai kapus (j) és az argentin Sergio Aguero a Brazíliában zajló Copa America csoportkörében, a B csoport elsõ fordulójában játszott Kolumbia-Argentína mérkõzésen Salvadorban 2019. június 15-én. Kolumbia 2-0-ra gyõzött. MTI/EPA-EFE/Joedson Alves
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A Sky Sports információi szerint a Barcelona megkezdte a tárgyalásokat a Manchester City képviselőivel Sergio Agüero nyári átigazolásáról. Agüero a City gólrekordere, 388 meccsen 258 gólt szerzett, de a szezon végén szerződése lejártával távozik majd a csapattól.

A 32 éves argentin játékos öt évet játszott a La Ligában az Atletico Madrid színeiben, mielőtt 2011-ben Manchesterbe költözött. A búcsú előtt még triplázhat a Cityvel, a héten jutottak be a BL-döntőbe, és a bajnoki cím sorsa is az ő kezükben van. A Ligakupát már korábban megnyerték. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Pep Guardiola csapatában idén nem volt főszerepben, 17 meccsen léphetett pályára, de ehhez sérülések és betegség is hozzájárult. Múlt szombaton, a Crystal Palace ellen szerezte negyedik gólját a szezonban. Európa több topcsapatával is hírbe hozták már, amennyiben Angliában marad, a csapat BL-döntő beli ellenfele, a Chelsea lehet a célállomás.

A Barcelona azonban nagyon komolyan reménykedik abban, hogy amennyiben sikerül megszerezni jó barátját, válogatottbeli csapattársát, akkor maradásra bírhatják Lionel Messit is.

Agüero a Premier League történetének negyedik legeredményesebb játékosa, 182 góljánál csak Alan Shearer (260), Wayne Rooney (208) és Andrew Cole (187) lőtt többet.

Pletser Tamás: megfelelő szinten vannak a magyar üzemanyagárak

Mint mondta, ha mindent összevetünk, az adórendszer sajátosságait is figyelembe véve Ausztriához képest Magyarországon tulajdonképpen egy kicsit még magasabbnak is kellene lennie a benzin árának.