Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,23 Ft
Euró
389,34 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,398 $

Tragikus hirtelenséggel életét vesztette az egyik legtehetségesebb magyar női játékvezető

Autóbaleset következtében május 6-án, csütörtökön kora este életének 21. esztendejében meghalt Laczkó Georgina játékvezető.

mlsz.hu
Sport

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A 2000. június 11-én, Jászberényben született ifjú sportember – túlzás nélkül mondhatjuk – labdarúgócsaládba érkezett és így „eleve elrendeltetett”, hogy ő maga is ezen sportág bűvkörében teljesítse ki az életét – olvasható az MLSZ gyászjelentésében.

Édesapja, Laczkó Zoltán egyike a megye legrutinosabb sípmestereinek, míg bátyja, Milán korábban több nagyobb hazai klubnál – így a Ferencvárosnál és az MTK-nál – is megfordult, jelenleg az NB III-as Cegléd egyik alapemberének számít, míg unokatestvére, Laczkó Gergő a II. osztály, Déli csoportjában szereplő Aranyszarvas-Tápiószentmárton labdarúgója. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A tragikus kimenetelű autóbalesetnek Gergő is részese volt, súlyos törési sérüléseket szenvedett, jelenleg kórházban ápolják.

Ilyen családi háttér mellett törvényszerű volt, hogy a kisebbik gyermek, Georgina maga is kipróbálja a labdarúgást: 2014 és 2017 között a Ceglédi Vasutas színeiben szerepelt az országos leány utánpótlás-bajnokságokban. Ezt követően édesapjához hasonlóan a játékvezetés útjára lépett, 2019-ben mindkét szakágban alapfokú játékvezetői képesítést szerzett, azóta labdarúgó- és futsaljátékvezetőként egyaránt szolgálta Pest megyét.

Az MLSZ Pest Megyei Társadalmi Elnökség tagjai, az igazgatóság munkatársai, a szakbizottságok tagjai és a megyében működő játékvezetők mély részvéttel osztoznak a gyászoló család fájdalmában.

Laczkó Georgina emlékére a hétvégi, Pest megyében megrendezendő valamennyi labdarúgó- és futsalmérkőzés egyperces gyászszünettel kezdődik majd.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.