Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,814 $

Visszatért a tavasz, a melegre azonban várnunk kell

Habár szikrázó napsütéses időre számíthatunk péntek estig, a szél több helyen is megerősödhet, így hidegebbnek érezhetjük a levegőt.

...svg content...Unsplash
Belföld
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből kiderült, hogy gomolyfelhők képződhetnek az égen itt-ott, ám a szél még több helyen erősen fog fújni, ám az összkép kedvezően alakul.

Vasárnapra már tökéletes idő lesz, csupán reggel süllyedhet 0 fok környékére a hőmérő higanyszála a fagyzugosabb térségekben. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

A pénteki eső és hideg után szombatra az egész országban visszatér a tavasz, ami a napos időben nyilvánul meg. Kevés fátyol- és gomolyfelhő bukkan fel hazánk égboltján, északkeleten azonban még kialakulhatnak futó záporok és zivatarok.

Az északnyugati szél többfelé megélénkülhet, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14-18 között várható, késő estére pedig 6-11 fokra hűl le a levegő.

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.