Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,38 Ft
Euró
400,89 Ft
Font
479,01 Ft
Bitcoin
62,736 $

Friss adatok az iskolákba és óvodákba visszatért gyerekekről

Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár röviden kitért arra is, hogy legutóbb mekkora volt az iskolai és óvodai részvétel a gyerekek körében.

...svg content...Fotó: Megmérik egy érkező diák testhőmérsékletét a matematika írásbeli érettségi vizsga előtt a fővárosi Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Baptista Gimnáziumban 2021. május 4-én. A matematika írásbelikkel folytatódtak az érettségi vizsgák országszerte. E tárgyból 68 ezren középszinten, több mint ötezren pedig emelt szinten vizsgáznak. MTI/Balogh Zoltán
Belföld
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint ismeretes, Magyarország a járványhelyzet javulásával lehetővé tette, hogy az iskolák bizonyos osztályai visszatérjenek a korábban megszokott oktatáshoz, elhagyván a digitális rendszert, aminek a bevezetésére a koronavírus terjedése miatt volt szükség.

Emellett az óvodák is újra megnyithatták kapuikat, és úgy tűnik, hogy sokan éltek ezzel a lehetőséggel. Ezen a héten az óvodákban 75%-os volt a részvétel, addig az iskolákban 86% vett részt az oktatásban, ami átlagosan értendő. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

Maruzsa Zoltán a fiataloknak üzent: „Ne feledjétek, no vakicna, no party”

Fontos megjegyezni, hogy ez az érték sosem 100%-os, és ilyen változékony tavaszi időjárás esetén az óvodások 10%-a, az iskolások 6-7%-a egyébként is hiányzik.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Óriási balesetet vettek videóra az M0-son, becsapódott egy X5-ös BMW

Az idős sofőr hibázott, majd rögtön kiszállt, és megkérdezte, rendben van-e az előtte lévő, akinek totálkárosra törte az autóját.