Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,26 Ft
Euró
385,96 Ft
Font
449,43 Ft
Bitcoin
63,684 $

Augusztusig biztosan védettségi igazolvány kell az éttermekhez és a sporteseményekhez

A kormányinfón jelentették be csütörtök délelőtt, hogy augusztusig biztosan nagyobb szerepe lesz a védettségi igazolványoknak.

...svg content...Fotó: Egy pedagógus megkapja a német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcina második adagját a fővárosi Szent János Kórházban 2021. május 6-án. MTI/Balogh Zoltán
Belföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gulyás Gergely beszélt arról, hogy augusztusig biztosan szükséges lesz a védettségi igazolvány felmutatása a koncerteken, a fesztiválokon, a szállodákban, a szórakozóhelyeken, az éttermekben, illetve többek között a sporteseményeken is.

Ez azt is jelentheti, hogy még hónapokon át érvényben marad a védettségi igazolványhoz köthető szabályok. Azok, akik felveszik az oltást, különböző szolgáltatásokhoz juthat hozzá, mint például a fentebb említett helyek. Soron kívül Jön a várva várt Ferencváros-Paks Magyar Kupa döntő, élőben adja a tv

Újabb információk érkeztek a fiatalok oltásáról

Az oltások nem lesznek kötelezőek, továbbra is önkéntesek és ingyenesek maradnak, amiket regisztrációhoz kötnek, tehát csak azok kaphatnak oltást, akik regisztrálnak az online felületen.

Mely rétegeknek reális cél, hogy havi 600 ezer forintos nyugdíjuk legyen?

Gyakran hallani, hogy az időskori jövedelem jelentős mértékben növelhető a kitartó nyugdíj-előtakarékosság segítségével. De hogy néz ez ki a gyakorlatban? Van más lehetőség is?

Zinedine Zidane 51 évesen is zseni a pályán (videó)

Ebből is látszik, hogy Zinedine Zidane ideje korán vonult vissza, aki még 51 évesen is fitt, és látványos dolgokra képes a labdával.