Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,70 Ft
Euró
390,65 Ft
Font
457,36 Ft
Bitcoin
61,981 $

Ősszel megkezdik az 50 év felettiek emlékeztető oltását az Egyesült Királyságban

Az Egyesült Királyságban minden 50 év feletti brit élhet a lehetőséggel az ősz folyamán, a harmadik oltás célja pedig, hogy emlékeztessék a szervezetet a korábban beadott oltóanyagra.

Fotó: MTI/Press Association pool/EPA/Liam McBurney
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A tervek szerint ezzel az akcióval jelentősen csökkenthetnék az új fertőzések számát, így akár már karácsonyra elérhetik azt a szintet, amikor már csak elvétve fedeznek fel új koronavírus-fertőzötteket.

A brit tisztifőorvos feladata, hogy felügyelje azon vizsgálatokat, melyeknek célja, hogy egy olyan vakcinát állítsanak elő, mely képes megbirkózni a koronavírus új variánsaival is. Soron kívül Az Egyesült Államok után az EU-ban is betilthatják a TikTok-ot

Az eddigi eredmények pedig szerencsére rendkívül biztatóak, az oltóanyagok kombinálásával pedig remélhetőleg egy az egyben ki lehet majd iktatni a vírust.

Az Egyesült Királyságban már arról is szó esett, hogy a veszélyeztetett korosztály ősszel egyszerre kapnák meg a koronavírus és az influenza elleni oltást: egyiket a bal karba, másikat a jobb karba – írja az Index.

Alaptörvény-módosításokat nyújtott be a kormány, az egyik a kegyelmi ügyet érinti

Az Országgyűlés honlapján közzétették a szöveges javaslatokat azokkal az Alaptörvény-módosításokkal kapcsolatban, amelyekről az elmúlt napokban már szó esett.

Busz alá szorult egy elgázolt ember Zuglóban

Újabb súlyos baleset történt, most Zuglóban, ahol elgázolt egy embert egy busz, majd a jármű alá szorult.