Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,775 $

Már Mbappé is rohamozhatja a Manchester City kapuját a holnapi BL-visszavágón

A vb-győztes csatár is Maurizio Pochettino Manchesterbe utazó keretének része a visszavágóra.

Manuel Neuer, a Bayern München kapusa (b) ment Kylian Mbappe, a Paris Saint-Germain játékosa elől a labdarúgó Bajnokok Ligájának lisszaboni döntőjében 2020. augusztus 23-án. MTI/EPA pool/Manu Fernández
Sport

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Kylian Mbappé is bekerült a PSG Manchester City elleni Bajnokok Ligája-elődöntőjének visszavágójára készülő keretébe. A csatár a szombati meccset a Lens ellen kihagyta bokafájdalmak miatt, de már készen áll a visszatérésre, írja a Goal.com.

Mauricio Pochettino gárdájából szinte mindenki egészséges, Juan Bernat az egyetlen nagyobb név a keretből, aki nem utazhatott el a csapattal, neki a térdszalagjával vannak problémák. Soron kívül Budán nyílik meg hamarosan az ország legnagyobb Aldi üzlete

Emellett Idrissa Gueye sem lesz ott a pályán, őt ugyanis a City 2-1-es győzelmével végződő mérkőzésen kiállította a játékvezető, de azért a mérkőzésre elutazik.

A tavalyi finalisták tudják, hogy legalább két gólt kell majd lőniük az Etihad Stadionban, Neymar már korábban úgy nyilatkozott, hogy „meg fognak halni a pályán”, a csapat honlapjának Alessandro Florenzi ismételte meg ezeket a szavakat:

„Az ilyen meccseken nem érzel fáradságot. Az igazság az, hogy amikor minden motivációja, becsülete a tét a csapatnak, amikor egy egész város várja a jó eredményt, nem érzel fáradságot. Mindent megteszünk majd, hogy varázslatos élményben legyen része a szurkolóknak.”

„Amit Ney mondott a fáradságról, minden szavával egyetértek. Elsősorban ez egy mentális mérkőzés lesz és mi mindent tökéletesen el akarunk találni.”

Megtalálhatták az amerikai és ausztrál szörfösök holttesteit Mexikóban

Nagy valószínűség szerint a holttestek azok a személyek személyazonosságait rejtik, akik nemrég tűntek el.

Elgázolt egy embert a vonat Újszászon

Az elmúlt hetekben kiugróan sok vonatgázolás történt, és a legtöbb esetben elkerülhető lett volna a tragédia.

Egy eltűnt 66 éves nőt keres a rendőrség Budapesten

A 66 éves nő május 3-án tűnt el, és továbbra sem tudni, hol tartózkodik jelenleg, ami miatt a rendőrség a lakosság segítségét kéri.