Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

Ez történik, ha Szabó Győző vért lát

A neves és nagyon sikeres színész elárulta, hogy mi volt az oka annak, amiért a harmadik gyerekének születésére nem ért oda.

Fotó: YouTube/LifeTV
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szabó Győző a LifeTV-n futó Bréking vendégeként mesélte el, hogy az első két gyermekének születésénél amiatt nem volt jelen, mivel nem bírja a vér látványát. Harmadik gyermeke megérkezésénél majdnem fordult a kocka, de közbeszólt a sors.

Győző elismerte, hogy vériszonya van, egyenesen retteg a vér látványától. „Most viszont eldöntöttem, hogy bemegyek, de ha hiszed, ha nem… Miért tesznek a kilencedikre egy szülészetet a Dél-pesti kórházban, azt nem tudom.” Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A sztár nem akarta elhinni, hogy valóban ilyen magasan volt a szülészet, miközben ő folyamatos kontaktban volt a várandós édesanyával. Addig odalent várta a liftet, majd mire felért, már hallotta, hogy a gyerek felsírt.

Tóth Andi nagy bejelentése: úgy tudja, hogy Zámbó Jimmy rokona

További gondot jelentett előtte, hogy egy indokolatlanul hosszú piros lámpát kapott. Győző nagyon szeretett volna ott lenni, független attól, hogy elájul a vér láttán, de úgy volt vele, hogy túlteszi magát, és bevállalja.

A sors azonban közbeszólt, így kellett lennie, ugyanakkor mindennél fontosabb, hogy az édesanya és a gyerekek egészségesek legyenek. Győző számára is ez az első, de legalább megtudtuk, hogy a vér látványa mennyire kiborítja.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.