Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Tóth Andi nagy bejelentése: úgy tudja, hogy Zámbó Jimmy rokona

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban derült fény arra, hogy Tóth Andi valójában Zámbó Jimmy rokona lehet.

Legutóbb Tóth Andi, az X-Faktor-győztes énekesnő volt Hajdú Péter vendége a műsorban, amit ma este 22 órakor vetítenek le a LifeTV-n. Az eddig megszokottakhoz hasonlóan sok érdekességre derül majd fény.

Soron kívül Zivatarveszély miatt adtak ki elsőfokú riasztást, jégeső is lehetséges

A Blikk beszámolója szerint Andi azt állítja, hogy rokoni szálak fűzik a Zámbó családhoz, melynek feje két évtizeddel ezelőtt hunyt el tragikus körülmények között. Andi azt mondta, hogy rokonságban vannak, amin Hajdú is meglepődött a beszélgetés során.

„A nagymamám mondta ezt, de nem igazán vágom, hogy ez tényleg így van-e. Krisztiánnak szóltam a múltkor, ő is meglepődött.” – idézte a Blikk Andit, aki a lap kérdésére is megerősítette ezt, és már gyerekkora óta tudja, hogy apai ágról ő és a híres család között húzódik egy kapcsolat.

Arra már nem emlékszik pontosan, hogy kiken keresztül kapcsolódhat Jimmyékhez, de abban biztos, hogy a nagymamája nagyon részletesen kezdte el sorolni a neveket. Ha ez valóban így van, akkor Andi csak büszke a kapcsolatra, mert szerette Jimmyt, akit egy elképesztően jó énekesnek tartott.

Berki Mazsi terhesen is nagyon cukin táncol, Krisztián követi őt

Jimmy fia, Krisztián a Blikknek adott válaszában mosolyogva beszélt erről, és kétli, hogy ez a rokonság valóban fennáll, de nem akarja meghazudtolni Andit. „Országszerte sokan álltak már elő azzal, hogy valójában Zámbók, de idővel kiderül, hogy ez humbug.”