Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,033 $

Tóth Andi nagy bejelentése: úgy tudja, hogy Zámbó Jimmy rokona

Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban derült fény arra, hogy Tóth Andi valójában Zámbó Jimmy rokona lehet.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Legutóbb Tóth Andi, az X-Faktor-győztes énekesnő volt Hajdú Péter vendége a műsorban, amit ma este 22 órakor vetítenek le a LifeTV-n. Az eddig megszokottakhoz hasonlóan sok érdekességre derül majd fény.

A Blikk beszámolója szerint Andi azt állítja, hogy rokoni szálak fűzik a Zámbó családhoz, melynek feje két évtizeddel ezelőtt hunyt el tragikus körülmények között. Andi azt mondta, hogy rokonságban vannak, amin Hajdú is meglepődött a beszélgetés során. Soron kívül Gyújtogatás áldozatai lettek a Fidesz választási plakátjai

„A nagymamám mondta ezt, de nem igazán vágom, hogy ez tényleg így van-e. Krisztiánnak szóltam a múltkor, ő is meglepődött.” – idézte a Blikk Andit, aki a lap kérdésére is megerősítette ezt, és már gyerekkora óta tudja, hogy apai ágról ő és a híres család között húzódik egy kapcsolat.

Arra már nem emlékszik pontosan, hogy kiken keresztül kapcsolódhat Jimmyékhez, de abban biztos, hogy a nagymamája nagyon részletesen kezdte el sorolni a neveket. Ha ez valóban így van, akkor Andi csak büszke a kapcsolatra, mert szerette Jimmyt, akit egy elképesztően jó énekesnek tartott.

Berki Mazsi terhesen is nagyon cukin táncol, Krisztián követi őt

Jimmy fia, Krisztián a Blikknek adott válaszában mosolyogva beszélt erről, és kétli, hogy ez a rokonság valóban fennáll, de nem akarja meghazudtolni Andit. „Országszerte sokan álltak már elő azzal, hogy valójában Zámbók, de idővel kiderül, hogy ez humbug.”

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.

Nagy meccs vár a Paksra vasárnap, élőben közvetíti a tv

A Paks mérkőzését is élőben közvetíti a televízió, akik arra készülnek, hogy sorozatban második győzelmüket is megszerezzék.