Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,81 Ft
Euró
387,07 Ft
Font
452,21 Ft
Bitcoin
66,906 $

Érkeznek a vendégek Hévízre, már a pünkösdi hétvége iránt is élénk az érdeklődés

Az újranyitás következtében valósággal berobbanhat a turizmus tavasz végén és nyár elején.

...svg content...MTI/Varga György
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A hétvégén indulhatott el az élet a hévízi Tófürdőben, a szállodákban és az éttermek belső helyiségeiben is, a település pedig várja a turisták rohamát – adta hírül az Zaol portál.

Papp Gábor polgármester nemrég végigjárta a város szolgáltatóit, és megállapította, hogy a parkolók fokozatosan kezdenek megtelni, kirándulók lepték el a teraszokat, akiket követhetnek majd a távolabbról érkezők is. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

A településen kisebb rendezvényeket is meg fognak tartani, amelyeket a jelenleg érvényes járványügyi szabályokhoz igazítanak majd, és megvárják, amíg eléri Magyarország a 4 milliós átoltottságot.

Papp Gábor elmondta, „a szállodai, magánkiadói jelzések alapján – ha lehetővé teszik ezt a szabályok – az előttünk álló hétvégén is sokan útra kelnének, a pünkösdi pihenés iránt pedig hatalmas az érdeklődés.”

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.